Едни от най-атрактивните участници в тазгодишното издание на MasterChef – Даниел Радойков,

...
Едни от най-атрактивните участници в тазгодишното издание на MasterChef – Даниел Радойков,
Коментари Харесай

Участници от MasterChef демонстрираха умения пред над 120 гости

 men-in-the-kitchen  men-in-the-kitchen  men-in_the-kitchen  men_in-the-kitchen
Едни от най-атрактивните участници в тазгодишното издание на MasterChef – Даниел Радойков, Кольо Минчев и Николай Немигенчев, посрещнаха първите си посетители дни преди финала на шоуто по Би Ти Ви. Кулинарите към този момент образуваха своя лична марка – Men in the Kitchen, под която възнамеряват да вършат интерактивни гурме събития. Те желаят да съчетават вкусната храна с забавни игри и духа на провокациите на Андре Токев, Петър Михалчев и Лео Бианки. Такава беше и дебютната им вечеря, на която предложиха на стотиците почитатели на предаването четиристепенно меню, селекция от виновност и занимателни извършения с ножа, тест за мерене „ на око “ и сглобяване на деконструиран десерт. Най-впечатлени бяха дребните им почитатели, които с възторг мериха мляко, фасул и леща, с цел да завоюват кухненска дъска и фотография с кулинарите.

Повече от 120 посетители ревизираха дали красивите ястия на Даниел, Кольо и Николай, които са гледали в MasterChef от дребния екран, са също по този начин апетитни и в реалност. Те опитаха опитаха амюз буш, състоящ се от желирано гаспачо с фламбирана скарида, маринован в портокалови кори гъши дроб и сладко от смокини върху домашно изпечен брьош, както и сюзме – тип крема сирене, оваляно в запечен шам фастък с билки. Предястието съчетаваше агнешки момици на сю тип с прясно мляко и билки, сорбе от краставица и билки, мус от кисело мляко и мурсалкси чай. Мъжете в кухнята сервираха главно ядене от лозови сарми с нахут и дърпано агнешко месо, приготвено по мудна технология с чудесно селекциониран букет от билки, речен наследник рак с пролетна туршия. За десерт гостите се любуваха на нетрадиционен чийзкейк с домашно подготвен конфитюр от вишни.

След огромния интерес към първото им събитие, Men in the Kitchen споделиха, че подготвят серия от сходни мероприятия, на които ще показват свои авторски менюта, комбинирани със занимания. Те ще бъдат ежемесечни, в нетрадиционни ресторанти и ще бъдат освен това от готвене. Концепцията на триото е да събират отделни хора, които имат една пристрастеност, и тя е любовта към кулинарията. В допълнение, те дадоха обещание „ да създадем по този начин, че хората да изпитат част от тези провокации, които ние сме изпитали на кулинарната сцена. “

На полуфинала на шоуто съумяха да се класират Цветомира Ванчева, Лъчезара Павлова, Станислав Райчев и Николай Немигенчев. Утре още един от тях ще отпадне, а във вторник (29 май) ще бъде определен спечелилият в MasterChef.
 Цветомира Ванчева, Лъчезара Павлова, Станислав Райчев и Николай Немигенчев, които завоюваха своите места на полуфинала на MasterChef. Цветомира Ванчева, Лъчезара Павлова, Станислав Райчев и Николай Немигенчев, които завоюваха своите места на полуфинала на MasterChef.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР